ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ
«ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ»

Αρ. Πρωτ.

Τήνος, 25 Ιανουαρίου 2005


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2005, στις 11 π.μ., στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. πραγματοποιήθηκε η επανάληψη της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας. Τα θέματα προς συζήτηση ήταν:
α/ Απολογισμός (πεπραγμένων και οικονομικός) του απερχόμενου Δ.Σ.
β/ Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Όλα εξελίχθηκαν ομαλά σε κλίμα αμοιβαιότητας. Η Γενική Συνέλευση αποδέχθηκε τον Απολογισμό και απάλλαξε το απερχόμενο Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Κατά τις Αρχαιρεσίες που ακολούθησαν υπήρξαν συνολικά 12 υποψήφιοι, εκ των οποίων εξελέγησαν τα επτά (7) Μέλη του νέου Δ.Σ. και οι τρεις Αναπληρωματικοί.

Το Σάββατο που ακολούθησε, 22 Ιανουαρίου τ.έ., οι νεοεκλεγέντες συνήλθαν για να σχηματισθούν σε σώμα του Δ. Σ. Σε κλίμα απόλυτης συμφωνίας και ομόφωνα έγινε ο καταμερισμός των ευθυνών. Ο νέος σχηματισμός του Δ. Σ. έχει ως εξής:

π. ΦΡΕΡΗΣ Σεβαστιανός Πρόεδρος
ΓΚΙΖΗΣ Νικόλαος Αντιπρόεδρος
ΧΑΤΖΙΡΗΣ Αλέξανδρος Γραμματέας
ΑΠΕΡΓΗ Κατερίνα Ταμίας
ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ Αντώνιος Μέλος
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Γεώργιος Μέλος
ΠΕΡΙΑΛΗΣ Ευάγγελος Μέλος

Αναπληρωματικά Μέλη:
ΣΟΦΙΑΝΟΣ Απόστολος
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ Ειρήνη

Αμέσως μετά, το νέο Δ. Σ. συνεδρίασε και συζήτησε διάφορα θέματα.
α/ Το θέμα τήρησης της Γραμματείας και ενημέρωσης του Ταμείου.
β/ Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του Συλλόγου απέναντι στο Κέντρο Υγείας (τρεις υπάλληλοι, δυο αυτοκίνητα, κατ’ οίκον νοσηλεία κ.ά).
β/ Ο τρόπος συλλογής των συνδρομών και των άλλων εισφορών των Μελών και άλλων δωρητών προς το Σύλλογο.
γ/ Ο τόπος όπου θα συνεδριάζει το Δ. Σ. ώστε οι συνεδριάσεις του να είναι δημόσιες και να γνωστοποιούνται άμεσα.
δ/ Μια μεγάλη εκδήλωση κατά τον Φεβρουάριο μήνα.
ε/ Κατά περιοδικά διαστήματα, μια έκδοση Δελτίου Τύπου, ώστε να γίνονται ευρύτερα γνωστές οι δραστηριότητες του Συλλόγου

Δεν αποφασίστηκε κάτι σχετικά, αλλά ορίστηκε τα Μέλη του Δ.Σ. να συνέλθουν και πάλι την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου τ.έ., ώστε, με ώριμες κάποιες σκέψεις να συζητηθούν τα θέματα και να ληφθούν αποφάσεις.

Η Συνεδρίαση της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου 2005, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Ξενοδοχείου «Ωκεανίς». Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν περίπου τα ίδια θέματα και αποφασίστηκε:

α/ Να επισκεφτούμε τους αρμόδιους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους άλλους θεσμούς και να τους ενημερώσουμε για το έργο του Συλλόγου μας.
β/ Βλέποντας τη χρησιμότητα για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας αλλά και την επικρότηση που έτυχαν εκ μέρους των Μελών του Συλλόγου κατά τη Γενική Συνέλευση, αποφασίστηκε να διατηρηθούν οι ανειλημμένες οικονομικές υποχρεώσεις και συνεχίσουμε να διατηρούμε: α/ τηλεφωνήτρια στο Κέντρο Υγείας, β/ νοσηλεύτρια για την κατ’ οίκον νοσηλεία, γ/ μία διοικητική Υπάλληλος στο Κ.Υ.
γ/ Να βρεθούν Μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία θα εξουσιοδοτηθούν από το Δ. Σ. να εισπράττουν συνδρομές και δωρεές προς το Σύλλογο, κόβοντας αποδείξεις από μπλοκ θεωρημένα από την ταμεία μας.
δ/ Να οργανωθεί μια χοροεσπερίδα για τη στήριξη του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου τ.έ., στην ταβέρνα ΑΝΤΩΝΗΣ, στο Πόρτο. Οι προσκλήσεις θα αρχίσουν να διανέμονται άμεσα.
ε/ Η επόμενη Συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ

Το Δ.Σ.

home